Home Informatie over ... Raarrr (cabaret)
Programma's - Raarrr

 

Op Klokradio is sinds 2004 een heus cabaretprogramma te beluisteren en wel 1x in de 4 weken op zaterdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur. Het programma is getiteld “Raarrr”.

 

Wie zijn “Raarrrr”?

“Raarrr” wordt gemaakt door Angelina, Arie en Renaldo. Renaldo verzorgt de techniek, en Angelina en Arie trachten de presentatie te doen. Trachten, want u begrijpt dat in een programma waarin zoveel te lachen valt, het niet gemakkelijk is om serieus te blijven. Mocht u dus vinden dat wij soms een beetje vreemd doen, dan verwijzen wij u natuurlijk gelijk naar de naam van ons programma. Wij hebben tenslotte nooit gezegd dat het niet “Raarrr” zou kunnen worden.

 

Wat een “Raarrre” naam!

De naam “Raarrr” komt  uit een scène van Jiskefet, waarin een man in de zaal zit, kijkend naar een toneelstuk en regelmatig in een doodstille zaal de kreet “Raarrr” ten gehore brengt. Wij verwachten dat u, als luisteraar, dat ook regelmatig zal roepen wanneer u naar ons luistert.

 

Wat biedt “Raarrrr” u als luisteraar?

“Raarrrr” biedt u een twee uur durend programma vol met waanzinnig leuke, ontroerende, prikkelende en meeslepende fragmenten, sketches, liedjes en conferences van verschillende cabaretiers en kleinkunstenaars. Wij laten u fragmenten horen uit ver vervlogen tijden en natuurlijk ook van de cabaretiers van deze tijd. De humor varieert dan ook van volks en gemoedelijk tot hard en ongenuanceerd.

Verder geven we u theatertips, waarvoor wij de medewerking van diverse theaters in deze regio ontvangen. Regelmatig zijn er bij Raarrr ook vrijkaarten te verkrijgen. Deze kaarten worden beschikbaar gesteld door theaters uit de regio.

 

Hoe wordt het programma “Raarrr” samengesteld?

Met ons drieën zoeken wij naar leuke fragmenten. Soms houden we rekening met actualiteiten van de afgelopen weken en met bepaalde thema’s’ zoals bijvoorbeeld het weer, ook plannen wij verzoeken in van luisteraars. Omdat een ieder van het team van “Raarrr” inbreng heeft, is de lijst ook altijd heel gevarieerd.

Angelina is zeer gecharmeerd van Veldhuis en Kemper, Droog Brood en NUHR en heeft als vrouwelijke cabaretière Brigitte Kaandorp heel hoog staan, Arie is een groot liefhebber van de depressieve, wat klagerige humor zoals die van Hans Dorrestijn, Jeroen van Merwijk en Kees Torn en Renaldo kun je niet vrolijker maken dan met de wat steviger humor zoals bijv. Hans Teeuwen, Theo Maassen en Gabier Guzman, maar heeft toch ook een groot zwak voor Herman Finkers.

 

Tot slot!

Tot slot zeggen wij u in termen van bekende cabaretiers:

Stem af op Raarrr, maar……………

  • Kalm aan en rap een beetje !! (Herman Finkers)
  • (“Raarrr” biedt u) Leuke dingen voor de mensen (Paul van Vliet)
  • Misschien wordt het morgen (de volgende uitzending) beter, maar het wordt toch nooit goed! (Cornelis Vreeswijk).

 

Wilt u graag iets horen van uw favoriete artiest? Stuur dan een mail met uw verzoek naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en misschien hoort u uw verzoekje in één van de komende uitzendingen terug.

 

 
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter