Home Berichtenarchief
Live uitzending bibliotheek en Spinning for Serious Request

 

Zaterdag 17 december 2011 was Klokradio LIVE op locatie in de bibliotheek en bij @SeriousSpinning in Landvast, beide in Alblasserdam.

Een locatie-uitzending vergt altijd een goede voorbereiding. De mobiele studio moet worden geïnstalleerd en de verbinding met de studio in Nieuw-Lekkerland moet tot stand worden gebracht. Gezien de hevige regenval van de avond daar voor was het lastig om alles op tijd in orde te krijgen. Maar na enkele technische hoogstandjes van onze crew is het weer gelukt om een puike uitzending te verzorgen.

 

 

In de bibliotheek vond de presentatie plaats van het boek “Burgemeester van Beroep” van burgemeester Bert Blase. In de uitzending sprak Marjo de Waard met Bert Blase over de tot standkoming van zijn boek. Tot slot las Bert Blase een zelfgekozen passage voor uit zijn boek. Deze passage zorgde voor ontroering bij de toegestroomde bezoekers in de bibliotheek. Belangstellenden waren in de gelegenheid om het boek door Bert Blase te laten signeren en maakten daar ook dankbaar gebruik van. Daarnaast vertelde Thea de Jong over het werk van de Bibliotheek A tot Z, over uitlenen, verlengen, lidmaatschap en de bibliotheek via internet.

 

Verslaggeefster Ada Engels ging ondertussen op pad naar Spinning for Serious Request in Landvast . Daar was het een drukte van belang en kwam de stoom van de spinnende deelnemers je tegemoet. Een zeer enthousiaste Peter Struijk (organisatie) vertelde dat het evenement tot doel had om zoveel mogelijk geld op te halen voor de actie Serious Request van radiozender 3FM, waarbij geld wordt ingezameld voor het Rode Kruis. Ook kwam de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis van Alblasserdam aan het woord en zij deden een zeer dringende oproep voor vrijwilligers. Deze zijn zeer en zeer hard nodig! Tot slot hebben wij nog enkele deelnemers geïnterviewd die de adrenaline van het spinnen nog in hun lijf hadden en dolenthousiast waren over dit evenement. De tot nu toe bekende opbrengst van Spinning for Serious Request bedraagt € 16.095,60.  Een prachtig resultaat!

 

Wij van Klokradio vonden het heel leuk om van beide evenementen verslag te kunnen doen en kijken hier met plezier op terug. Ook van luisteraars hebben vernomen dat het een zeer geslaagde uitzending was.

 

Foto's boekpresentatie burgemeester Blaze

 

 

Foto's Spinning for Serious Request

 

Foto's : Krijn Kok

 

 
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter