Home Informatie over ...
Nieuwe studio in Groot-Ammers geopend

 

Klokradio heeft donderdagavond 5 oktober 2017 de eerste uitzending verzorgd vanuit haar tweede studio in het voormalige gemeentehuis in Groot-Ammers.

 

Burgemeester Dirk van der Borg gaf de aftrap voor het programma Studio Noord-Oost, dat onder andere wordt verzorgd door Miranda van Middelkoop (uit Groot-Ammers) en Kees van der Rest (uit Langerak). De heer Van der Borg liet weten:  ,,De gemeente groeit en Klokradio ook. Molenlanden wordt een enorme gemeente met twintig kernen. We zullen ook gaan kijken hoe we omgaan met onze lokale omroep. Hierover ben ik zeer positief.  De gemeenteraden van Molenwaard en Giessenlanden zullen zich volgende week uitspreken over het voorstel om Klokradio te benoemen tot omroep van hun gemeente.”

 

Klokradio is op zoek naar nieuwe radiomakers (presentatoren en technici) uit de regio om het bestaande team te versterken. Iedereen is dan ook welkom om op donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur een kijkje te komen nemen tijdens een live uitzending van het programma "Studio Noord-Oost" vanuit Groot-Ammers. Wel graag van tevoren aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Dit e-mailadres kan tevens worden gebruikt voor het zenden van persberichten en het aanvragen van interviews.

 
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter