Home
Koningsdag bij Klokradio

 

Donderdag 27 april... Koningsdag...

 

Tradiatiegetrouw worden dan in de hele regio aubades gehouden en diverse activiteiten georganiseerd.

Klokradio zal in een speciale live uitzending tussen 10 en 12 uur aandacht besteden aan de diverse activiteiten, onze verslaggeefsters gaan de regio in om u op de hoogte te brengen van alles wat (letterlijk en figuurlijk) speelt.

Vanaf 10:30 uur wordt de aubade, die op het terrein van vv Nieuw-Lekkerland zal worden gehouden, live uitgezonden.

 
Caleidoscoop 29 april

 

 

Zaterdag 29 april 2017 presenteren Ariejan Boon en Leo Huisman het programma Caleidoscoop.


In dit programma wordt de muziek samengesteld op basis van een thema, dat moet voorkomen in titel en/of artiest. Het thema voor deze uitzending is: 'aanraken'.

 

Weet jij een leuke plaat waarvan je denkt 'die zou ik wel weer eens op de radio willen horen' en die voldoet aan het thema 'aanraken', mail titel en uitvoerende(n) dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Twitteren kan ook, de presentatoren zijn 24/7 bereikbaar via o.a. @leoklokradio. Ook zelfs tijdens de uitzending is het nog mogelijk verzoeken aan te vragen via Twitter en de facebookpagina van Caleidoscoop.

 

Caleidoscoop wordt uitgezonden tussen 18 en 20 uur.

 

 
Klokradio is op zoek ...

 

Klokradio is inmiddels ruim 26 jaar jong maar nog altijd in ontwikkeling. Nieuwe techniek en media, gebruik van internet, nieuwe programma’s, evenementen in de dorpen. Er is altijd genoeg te doen bij Klokradio.

Wie weet kan het ook uw hobby worden! En denk nu niet dat u alleen bij Klokradio kan komen werken als u kunt presenteren. Buiten het presenteren zijn er vele mogelijkheden om ons te helpen. U kunt hierbij denken aan techniek, secretariaat, redactie, verslaggever, bestuur, enz., enz.

Wilt u ook uw steentje bijdragen of meer informatie over de mogelijkheden? Dat kan! Stuur een e-mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en er wordt zo snel mogelijk met u contact opgenomen.

 

Wellicht ten overvloede, maar alle Klokradio-medewerk(st)ers zijn vrijwilligers en worden niet betaald.


 
 

Luister live ♫

WinampWindows Media PlayerRealplayerQuicktimeTunein
TuneIn Radio op uw mobiel : download de (gratis) app
AndroidAppleWindows OS

Nu op de radio..

Loading ...

Regio sport / info

Banner
Banner
Banner
reclame

Social Media

FacebookTwitter